maandag 1 september 2014

Portobello pizza


Ik had al even 2 portobello's in huis dus de vraag was zijn ze nog goed...
oeps...vergeten...VZL boek gezien dus aan de slag...
om half één begon de maag te knorren hoor!!
Hieronder zie je wat er nodig is


Oven voorverwarmen 180 gr
50 ml tomatenpassata op smaak brengen met wat peper,celtic salt en oregano en verdelen over de portobello's,hierop tomaat plakjes en wat rode ui schijfjes en mozzarella, wat verse basilicum uit eigen tuin...nouja van San maar nu hier....snappen we het nog...
Beetje olijfolie erop (zo'n spray ding ...ideaaaal....).


Ong. 15 min. in de oven en dan...
dan doe je de oven open en....
SMELS LIKE PIZZA!!!
JUMJUMJUM,
zo lekker als het ruikt smaakt het ook,echt of eet je een pizza!!
Enne ik heb er twee gemaakt...dus morgen weer een lekker lunch... :P
NEE man B do krijst m NET!

X




Geen opmerkingen:

Een reactie posten